blog us visuals

Villa Solea i Västerås

M-Hus är mycket stolta över att få påbörja detta småhusbygge i Kvicksund! Kvicksund är mycket naturskönt beläget vid sjön Mälaren, ca 22 km från staden Västerås. Avståndet till Eskilstuna är 15 km och till vår huvudstad Stockholm är det endast 100km. Det finns även tågförbindelse med alla dessa städer! Kvicksund delas mellan Västerås kommun och Eskilstuna kommun av en vacker bro.

LÄS MER

Familjen Villa i Västerås

Rykande färskt är detta rymliga enplanshus med det lilla extra. Upp till fem sovrum, två badrum, öppen planlösning och stor carport med rymligt förråd. Tack vare höjd på tomten når solen till den härliga baksidan stor del av dagen!

LÄS MER
blog us visuals

Bredsand, Enköping

I Bredsand erbjuder vi två olika hustyper - en på 136 och en på 149 kvadratmeter som båda har stora gemensamma ytor på entréplan. Här ligger kök och vardagsrum med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Förutom badrum och tvättstuga med egen ingång har båda husen också ett sovrum här. På övre plan finns den mer privata delen med ytterligare tre sovrum, allrum och badrum. Båda hustyperna har en tillvalsplanlösning på övre plan där man delar av allrummet och får ytterligare ett sovrum.

LÄS MER

Västeråsvägen , Skultuna 164m2

Kombination av modernt och traditionellt. Ta det bästa från två världar med vår 164m2 modell.

LÄS MER
blog us visuals

Gäddeholm, Västerås, 228m2

Moderna hus är hus med attityd. Former, planlösningar och produktdetaljer har en innovativ karaktär och både design och funktion är utvecklade för att passa en modern livsstil. Samtida känsla, tidlös kvalitet.

LÄS MER