Den pålitliga partnern för byggandet av dina drömmars hus!

Kompetens skapar ditt hem!


När vi bildade M-HUS Västerås AB hade vi en önskan att ge våra kunder maximal kvalitet och elegans till ett rimligt pris. Modern design, funktion och god kvalitet är våra hörnstenar. Detta innefattar givetvis även ett miljövänligt materialval!


Vår affärsfilosofi = kvalitet givetvis både vad beträffar arbetet och val av material!


Vårt team långa erfarenhet av såväl konstruktion vad beträffar villor, industrianläggningar i hela Sverige, borgar din säkerhet. Utgångspunkten ligger i planeringen, designen, kvaliteten, men även i detaljerna och de upphandlande myndigheternas krav, till det slutliga verket: DITT HUS! Vårt team gör alltid sitt bästa för att nå den bästa lösningen!


Vi vill att våra kunder aktivt tar del av både planering och utformning.


Detta ger helhet och en återspegling av både behov och speciella önskemål, likväl som att förverkliga drömmar. Att förena allt detta och att använda hälsosamma naturmaterial, utmärker oss!


Att få göra det vi verkligen älskar att njuta av detta, får oss att göra vårt yttersta för di!


Vi ser verkligen fram emot att få samarbeta med just dig!


Team M-HUS

Vårt team

Milan Stankovic

Styrelseordförande

M-HUS i Västeras AB

Boose Heed

Arkitekt och kvalitetskontroll

M-HUS i Västeras AB

Vi hittar inspiration i naturen och naturliga förnimmelser.

När du väljer att bygga hus med M Hus kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Våra husmodeller ger dig mycket hus för pengarna och ger dig utrymme att växa på alla sätt. Att bygga hus med oss är enkelt, tryggt och smart.